Volontär - en chans att bidra

Jag har länge haft tanken i bakhuvudet att jag någon gång ska resa som volontär till något fattigt land. Jag skulle vilja jobba med barn och få chansen att hjälpa till och kanske bringa glädje till deras tuffa vardag, vilket skulle betyda oerhört mycket för mig. Det kanske känns meningslöst eftersom man vet att man inte kan hjälpa alla dessa människor, men man kan i alla fall bidra med att göra det lite lättare för vissa. Låta dom uppleva omtanke och kärlek vilket är varje individs rättighet anser jag, det kostar inget.

Jag tror också det kan vara viktigt att få uppleva samma vardag och miljö och få leva under samma extrema förhållanden som vissa barn gör idag. Att få se det med egna ögon och inte på tv. Om alla gjorde det så kanske världen skulle se annorlunda ut. Det känns också fantastiskt att kunna hjälpa till och bidra med nånting, barnen är trots allt vår framtid.

Aja, jag kom iaf på den "brillianta" idén att göra detta till mitt projektarbete i skolan :) Typ söka pengar och resa till något u-land i ett par månader och få chansen att uppleva allt det där! Det vore riktigt häftigt. Jag tror det kommer att bli en grymt bra erfarenhet som jag kommer föra med mig genom resten av livet :)

Här är en video från Ghana dit några svenskar reste som volontär:

Jag tkr det ser grymt härligt ut :) Och som han säger i videon kan man inte rädda alla, men man kanske kan hjälpa någon ;)

xoxo.



Indiskt

Jag har faktiskt öppnat ögonen mer och mer för Indiska's mode och accessoarer. Jag gillar färgerna och just den här "indiska" känslan över deras kläder, lite annorlunda. Här är några exempel jag gillar:









xoxo.



En hälsning från Amsterdam

Fick nyss en hälsning från Zak och Collins som är i Amsterdam på fet festival, Defqon1 :) Dom hade hittat nåt café där de fanns en utmärgad dator med internet. Har inte hört från dom sen dom åkte i torsdags så de va kul att höra att dom levde :P

Hade sjukt gärna velat följa med dom till Holland men tyvärr e de 18års gräns då, förtsås.... :P Här är Defqon's aftermovie från förra året:

No time to waste! ;)

xoxo.



Glad att vara hemma


Lortiga Jonna ;)

xoxo.



Sommar på H&M...

Slö-klickade runt lite på H&Ms online shop och deras sommarrea och jag ljuger om jag säger att jag inte fastnade för några plagg, här är några smakprov :) :

Favoriterna är den vita kort-klänningen och den långa sommarklänningen som jag måste införskaffa innan sommaren är slut. Den ser så grymt härlig och luftig ut :) För att inte tala om snygg!

xoxo.



Ett nytt försök!

Oj, de va ett tag sen man satt här med ett nytt inlägg framför sig i försök att krafsa ner något vettigt :P Men nu har jag bestämt mig för att göra ett NYTT försök med en NY och fräsch blogg.

Detta gör mest för min egen skull, dels för att jag saknar att skriva och dels för att man håller liksom mer koll på sin vardag när man bloggar :) Men framför allt är det en möjlighet att kunna uttrycka sig.

Jag kommer att skriva om allt möjligt, saker jag tkr är roliga och intressanta att skriva om :) Det kommer bli lite smått och gott, om min vardag, tankar och anmälla saker som många kan ta del av och känna igen sig i. Ja, ni får se helt enkelt ;) Har inte bestämt mig till punkt och pricka heller :P

Designen är ingen vidare för tillfället, men den är bara temporär tills jag sätter mig ner och gör en ny...

På återseende! ;)

xoxo




Välkommen till min nya blogg!